.

 

 

Roland Veenstra

speelt van kinds af aan met veel plezier piano. Ook al verkoos hij psychologie boven een muziekstudie, de muziek is hem altijd intens bezig blijven houden. Naast het uitvoeren van solo pianowerken, musiceert hij ook samen met andere musici, vooral zangers. Hij begeleidt de talentklas van de Muzehof. Ook werkt hij mee aan theatervoorstellingen zoals met poëzieduo Vlinderwerk. Met zangeres Anna Maria Roos vormt hij Duo Kobalt. Daarnaast heeft hij een piano lespraktijk.
Eerder volgde hij lessen bij Ton Hartsuiker en muziektheorie aan de Schumann Academie. Momenteel studeert hij piano bij Klara Würtz.

Rik Groenhuijzen

werkt als kinderpsychiater en is achter de piano actief op kleinere podia. Hij begeleidt vooral zangers, zoals de bariton Domien Arnolds en instrumentalisten. Met Domien voerde hij een breed repertoire uit van veelal romantische en laat romantische stukken bijvoorbeeld Die Winterreise en Schwanengesang’ van Franz Schubert, liederen van Hahn, Duparc en anderen. Ook vormt hij een pianoduo met zijn echtgenote, pianiste Adrienne Althof. Met zangeres Anna Maria Roos vormt hij Duo Kobalt. 

Anna Maria Roos

ontwikkelde haar zangstem met lessen van o.a. Hanneke de Wit, Paul Triepels en Johannette Zomer. Ze nam deel aan masterclasses, o.a. van Emma Kirkby. Ze heeft in verschillende ensembles klassiek gezongen. Daarnaast zingt ze in het trio Yentl Flavour, dat wereldmuziek, eigen bewerkingen van klassieke muziek en eigen werk brengt. Samen met violiste Cornelie Wannee vormt ze Duo Thee, dat muziektheater brengt, o.a. de opera Porgy & Bess. Zowel met Roland als met Rik brengt ze zang-piano stukken onder de naam Duo Kobalt