.

coaching

 

 

Coaching                                                             

 

Coaching kies je als je iets wilt uitzoeken in je leven. Je loopt ergens tegenaan, wilt veranderen, maar het lukt nog niet.
In de coaching help ik om je probleem met een frisse blik te benaderen. Je moeilijkheden zie ik als wegwijzers. Ze laten zien waar je kunt ontwikkelen en wat in je leven om verandering vraagt.
Ik kijk mee, reflecteer en nodig je uit om verder te kijken en dieper te voelen. Aandacht, (speel)ruimte, uitproberen en ontdekken zijn belangrijke elementen in de sessies.
Aan coaching kun je denken bij bijvoorbeeld:

  • gevoelens van ontevredenheid, somberheid

  • stress, overspanning of burnout

  • gebrek aan innerlijke balans

  • (grote) verandering in je leven

  • relatieproblemen

  • problemen op je werk

Benadering

Coaching kies je als je iets wilt uitzoeken in je leven. Je loopt ergens tegenaan, je wilt veranderen, maar het lukt nog niet. In de coaching help ik je om je probleem op een nieuwe manier te benaderen. Ik nodig je uit om verder te kijken en dieper te voelen. Ik kijk mee en reflecteer. Aandacht, (speel)ruimte, uitproberen en ontdekken zijn belangrijke elementen in de sessies.

Effect

Je krijgt helderheid over je keuzes en meer energie om je keuzes uit te voeren. Je leert wat je valkuilen zijn en hoe je er versterkt uit kunt opstaan. Er ontstaat een dieper gevoel van thuis zijn in jezelf.

Aanmelden

Hebben je belangstelling, dan is de eerste stap een kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we de wensen die bij je leven en kijken we of deze passen bij mijn manier van begeleiden.
Mocht je besluiten om tot begeleiding over te gaan, dan krijg je een intakeformulier en maken we een afspraak. Het vervolg van de begeleiding is een open proces, wat in duur afgestemd is op wat je wenst en nodig hebt.

Praktische informatie

Kennismakingsgesprek duurt 30 minuten. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Een sessie duurt 1 uur 15 en kost (particulier tarief) €80,-.

locatie:
Binnenweg 38
7218 MB  Almen

Voor meer informatie kunt je contact opnemen via het contactformulier of bellen naar telefoonnummer: 06 53858876.